Gezond leven
 
Levensfase
 
Medisch
 
Spreekuur
 
SlapenReizenVoedingMentaal fitBewegen en gezondheidAlternatieve geneeswijzenArbeid en gezondheidGezond gebitRoken, alcohol en drugsZwangerschapBaby'sKinderenJongerenVrouwenMannenSeniorenChronische ziektesHart - en vaatziektesMedische encyclopediePsychische AandoeningenBorstkankerAfasieArtroseAstmaDementieDepressieDiabetesHoge bloeddrukHoofdpijnIncontinentieLeven met een chronische ziekteMantelzorgRugpijnSporten met een beperkingVoedselallergieVraag het de deskundigeGa ik hiermee naar de dokter?Het virtuele consultatiebureau
 

Medicijnen - In dit hoofdstuk

Pagina afdrukken
 

  • Algemene informatie. Hoge bloeddruk wordt in de eerste plaats behandeld door het aanpassen van de leefstijl: u krijgt het advies gezonder te gaan leven. Maar: dat is niet altijd genoeg om de bloeddruk voldoende te verlagen. In dat geval kunnen aanvullend medicijnen worden gebruikt. Lees verder.
  • Overzicht. Er zijn verschillende soorten medicijnen, elk met een eigen werking en eigen bijwerkingen. De keuze wordt bepaald door uw ‘risicoprofiel' en de bijwerkingen. Soms duurt het een tijdje voordat een medicijn is gevonden dat bij u goed werkt. Lees verder.

Bron: Stichting September Copyright: Stichting September Datum: 23/04/2012Disclaimer