Terug naar vacature overzicht

Business controller – parttime

Medicinfo ontwikkelt e-health innovaties om zorg toegankelijk te maken en te verbeteren, zowel voor de patiënt als de zorgverlener. Een enorme groeimarkt en jij als ondernemende business controller speelt een sleutelrol in de volgende groeifase.

De organisatie

Medicinfo loopt al 20 jaar voorop als het gaat om innovaties in de zorg. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot dé speler in e-health oplossingen die gericht zijn op het ondersteunen van mensen gedurende het gehele zorgtraject én daarbuiten: van het zoeken naar informatie bij de eerste klacht tot aan het optimaal leven met een chronische aandoening. Het doel van de innovaties die Medicinfo ontwikkelt is het verbeteren van de klantreis voor de patiënt, en tegelijkertijd het aanreiken van een oplossing voor de zorgverlener. Medicinfo heeft succesvol diverse (app)diensten voor grote klanten, zoals zorgverzekeraars, in de markt gezet evenals online behandelingen in de GGZ. Het lanceren van een digital first huisartsenpraktijk om het verschil te kunnen maken op het actuele huisartsentekort is één van de meest recente innovaties.

De vacature

Als business controller ben je de adviseur en sparringpartner van de directie en het MT op het gebied van financiële, bedrijfseconomische en bedrijfskundige onderwerpen. Je bent in staat de cijfers te verbinden met het primaire proces en dit continue te optimaliseren met de verschillende teams in de organisatie. Je neemt het initiatief om mee te denken over verbeterde bedrijfsvoering, nieuwe lanceringen en business modellen. Daarbij vormen cijfers wellicht je vertrekpunt, maar je blik reikt verder en overziet de brede context. Je zorgt daarbij voor een heldere interne communicatie over (voorgestelde) wijzigingen en creëert daarvoor het benodigde draagvlak. Je bent verantwoordelijk voor de gehele control cyclus, zowel financieel als niet financieel. Je draagt zorg voor het opstellen van begrotingen en prognoses, maar ook voor een tijdige en accurate verantwoording van realisatie-cijfers. Je bent verantwoordelijk voor zowel de interne rapportages, t.b.v. sturing bedrijfsvoering, als ook voor de externe rapportages waaronder de jaarrekening.

Naast de inhoudelijke werkzaamheden geef je leiding aan 2 medewerkers. Je stuurt daarbij op het voeren van een effectieve administratie en bepaalt het administratieve beleid als ondersteunend onderdeel van het bedrijfsbeleid.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Ondersteunen van directie en management bij het besturen en beheersen van de bedrijfsvoering
 • Het initiëren, adviseren en aanscherpen van o.a. prijsmodellen, business cases en bedrijfsinvesteringen
 • Zorgdragen voor de planning&control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyse
 • Zorgdragen voor de jaarrekening en meerjarenplanningen
 • Het continue optimaliseren van de processen met aandacht voor impact breed in de organisatie
 • Onderhouden van externe contacten met onder meer accountant, fiscus en bank

Wat biedt Medicinfo jou?

 • Een cruciale en afwisselende functie binnen een innovatieve organisatie waarin open en informeel gecommuniceerd wordt
 • Prettige werkomgeving met korte communicatielijnen en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling
 • Bijdragen aan de verbeteringen en veranderingen in de zorg, en daarmee een mooie combinatie tussen maatschappelijke relevantie en een commercieel gezonde bedrijfsvoering
 • Een marktconform salaris op basis van relevante werkervaring
 • Een inhoudelijk uitdagende en leidinggevende functie op parttime basis (24-32 uur)

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk 15 maart naar werken@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Rauwerda, HR Support manager op 013 – 594 21 55.

Solliciteer nu


Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief