Terug naar actueel overzicht

Dokter Appke, de gezondheidsvraag app van De Friesland

Met Epke Zonderland als het nieuwe gezicht

De Friesland Zorgverzekeraar biedt sinds november een dienst aan voor zijn verzekerden: de Dokter Appke app. Met deze app kunnen klanten van De Friesland Zorgverzekeraar direct chatten met gediplomeerd verpleegkundigen van Medicinfo. De app is bedoeld voor mensen die een zorgvraag hebben en twijfelen of ze daarmee naar de huisarts moeten.

De naam van de app is afkomstig van de samenwerking tussen de Friese topturner Epke Zonderland en De Friesland Zorgverzekeraar. Naast topsporter is Epke ook arts en daarmee weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om vitaal en gezond te blijven. De laagdrempeligheid van Dokter Appke zorgt ervoor dat mensen niet rond blijven lopen met twijfels over hun gezondheid.

Achter de app zit een team van verpleegkundigen van Medicinfo klaar dat via deze app snel, deskundig én persoonlijk antwoord geeft op gezondheidsvragen. Zij kunnen als dat nodig is een van de huisartsen van Medicinfo raadplegen. Zo is zorg op afstand toch dichtbij.

Wij zijn trots dat de Friesland zorgverzekeraar gekozen heeft voor een samenwerking met Medicinfo. De afgelopen maanden hebben we in de voorbereiding op de daadwerkelijk lancering van deze nieuwe dienst op een constructieve en prettige manier samengewerkt. Hierbij is gebruik gemaakt van de expertise van beide organisaties. De eerste reacties van klanten zijn positief.

De app is beschikbaar in de Google Play Store en de App Store. Zie www.defriesland.nl/dokterappke.

Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief