Medewerker Medisch Contact Centrum tenminste 20 uur; per direct2019-02-05T09:52:10+02:00
Terug naar vacature overzicht

Medewerker Medisch Contact Centrum tenminste 20 uur; per direct

Wanneer moet ik naar de huisarts als ik keelpijn heb? Mijn kindje heeft koorts, ik maak me zorgen, wat moet ik doen? Hoe kan ik het beste het ‘lastige’ gesprek met mijn (huis)arts aangaan? Ik ben mijn anticonceptiepil vergeten, wat nu? Hoe vind ik een goede balans in mijn werk-privé en mantelzorgtaken voor mijn dementerende moeder?

Wil jij jouw verpleegkundige kennis en goede communicatieve skills inzetten om mensen met dit soort vragen te adviseren en te helpen? Dan ben je een prima aanvulling voor ons team van Verpleegkundigen op het Medisch Contact Centrum!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als verpleegkundige van het MCC beantwoord je vragen en geef je advies aan klanten van verschillende zorgverzekeraars en zorgaanbieders. De klantvragen zijn zeer divers en gaan over medische klachten, twijfels en/of onzekerheden op het gebied van lichamelijke, mentale of sociale gezondheid. Je werkt in een team van verpleegkundigen en werkt nauw samen met artsen en specialisten. De persoonlijke adviesgesprekken worden gevoerd via verschillende kanalen, namelijk via app/chat, telefonie, beeldbellen en mail.

Wat vraagt Medicinfo van jou?

 • Je beschikt minimaal over een HBO-V of A-verpleegkundige diploma
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Je hebt recente werkervaring als verpleegkundige
 • Je bent bekend met het werken via de NHG triage wijzer
 • Je hebt ervaring in klantcontact via diverse kanalen
 • Je hebt goede communicatieve skills en bent klant- en servicegericht
 • Je bent computervaardig
 • Je bent analytisch, organisatorisch en stressbestendig
 • Je bent bereid onregelmatig te werken, openingstijden doordeweeks van 7 tot 23 uur en weekenden/feestdagen van 9 tot 21 uur
 • Je bent leergierig, collegiaal, flexibel en werkt graag in teamverband

Wat biedt Medicinfo jou?

 • Een cruciale en afwisselende functie binnen onze organisatie waar open en informeel gecommuniceerd wordt
 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris afhankelijk van relevante werkervaring

Dit is Medicinfo

Medicinfo biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen met vragen over de gezondheid van henzelf of hun naasten. Wij ondersteunen mensen gedurende het gehele zorgtraject én daarbuiten: van het zoeken naar informatie bij de eerste klacht tot aan het optimaal leven met een chronische aandoening. Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Met als doel mensen inzicht en ondersteuning te geven om zelf meer regie te krijgen over hun gezondheid. De klanten van Medicinfo zijn in hoofdzaak zorgverzekeraars, thuiszorgorganisaties en medische hulpmiddelen leveranciers. Medicinfo heeft ca. 35 medewerkers en is gevestigd in Tilburg.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk 20 februari naar werken@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Claudia Coenen op 013 – 594 21 55.

Solliciteer nu


Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief