Terug naar vacature overzicht

Online Huisarts

Bij Medicinfo zorgen we ervoor dat mensen zoveel mogelijk grip houden op hun eigen gezondheid. Ben jij die huisarts die hen daarbij helpt?

Medicinfo is op zoek naar een huisarts voor onze Online Huisartsenpraktijk. We zijn deze zomer gestart met de Online Huisartsenpraktijk vanuit de ervaring dat er een grote groep mensen is die op zoek is naar huisartsenzorg waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne technologie. De Online Huisartsenpraktijk biedt videoconsulten bij klachten waarbij op afstand kwalitatief goede huisartsenzorg kan worden verleend.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je zult ongeveer 2 tot 4 uur per week werken als Online Huisarts. Later wordt dit wellicht meer. Je werkt vanuit thuis en krijgt een spreekuur ingepland via de verpleegkundige van Medicinfo. Het contact met de patiënt verloopt via beeldbellen. Alle patiënten hebben vooraf een triage gesprek gehad met de verpleegkundige waarin relevante medische informatie is verzameld over o.a. voorgeschiedenis en medicatie en is vastgesteld of de vraag van de patiënt geschikt is om via videoconsult te voeren. Het online spreekuur zal dagelijks worden aangeboden tussen 12.00 en 14.00 uur en ’s avonds tussen 19.30 en 21.00 uur.

Wat vraagt Medicinfo van jou?

  • Je bent een BIG geregistreerde huisarts;
  • Je kunt uitstekend communiceren via beeldbellen;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over innovaties/vernieuwingen in de huisartsenzorg en deze dan ook mee te ontwikkelen.

Gepensioneerde huisartsen zijn ook van harte welkom om te solliciteren. We stellen de ervaring op prijs. Belangrijk zijn verder een goed verstaanbare telefoon stem en passende telefoon en beeldbelvaardigheden.

Dit is Medicinfo

Medicinfo biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen met vragen over de gezondheid van henzelf of hun naasten. Wij ondersteunen mensen gedurende het gehele zorgtraject én daarbuiten: van het zoeken naar informatie bij de eerste klacht tot aan het optimaal leven met een chronische aandoening. Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Met als doel mensen inzicht en ondersteuning te geven om zelf meer regie te krijgen over hun gezondheid.

Medicinfo heeft al bijna 20 jaar ervaring met het beantwoorden van gezondheidsvragen via digitale kanalen, jaarlijks worden meer dan 50.000 mensen begeleid. Met diensten zoals App de Dokter en De Vakantiedokter worden mensen door verpleegkundigen en achterwachthuisartsen van Medicinfo geadviseerd met zelfzorgadviezen of indien nodig doorverwezen naar de reguliere zorg. Aanvullend op de huidige diensten gaat Medicinfo nu ook de Online Huisartsenpraktijk aan haar klanten aanbieden.

Reacties

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar werken@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Steven van Kemenade, MD MHA
Medisch Directeur
Steven.vanKemenade@medicinfo.nl
013 822 20 29

Solliciteer nu


Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief