Terug naar vacature overzicht

MBO 4 / HBO stage Functioneel Beheerder / Support medewerker

Wil jij ervaring opdoen in functioneel- en werkplekbeheer bij een innovatieve organisatie in de zorg? En wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de inrichting van onze (zorg)applicaties en (zorg)apps? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Je gaat je collega’s en gebruikers van onze applicaties en apps (kan in principe iedere Nederlander zijn) helpen bij het oplossen van problemen die zij ervaren bij het gebruik daarvan. Je neemt contact op met de gebruiker, verzamelt de juiste informatie en analyseert het probleem. In overleg met je collega’s binnen het IT team en leveranciers formuleer je de oplossing en test deze op toepasbaarheid. Je houdt de gebruiker op de hoogte van de voortgang van de oplossing van het probleem.

Voor de registratie van problemen en wijzigingsverzoeken maakt Medicinfo gebruik van Jira. Deze applicatie moet verder worden geoptimaliseerd zodat het incident- en wijzigingsproces beter wordt ondersteund met status- en voortgangsrapportages. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor het optimaliseren van het gebruik van Jira.

Als je ervaring hebt met Office 365 dan maken we daar graag gebruik van. We staan op het punt om de migratie daar naartoe te maken.

NB: Medicinfo maakt gebruik van moderne applicaties en toepassingen zoals Salesforce en Azure. Ook bieden wij apps zoals bijvoorbeeld Dokter Appke, App de Dokter en App de Verpleegkundige aan.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die kennis van informatie technologie combineert met goede contactuele vaardigheden.

Wie zoeken wij?

  • Een derde- of vierdejaars student met een voor deze stage relevante opleiding (Informatica, Bedrijfskundige Informatica).
  • Iemand met kennis en ervaring met Office 365 (pré).
  • Iemand met goede contactuele en analytische vaardigheden.
  • Iemand met uitstekende communicatie skills.
  • Een pro-actiever meedenker.
  • Iemand die zelfstandig kan werken.
  • Iemand met affiniteit voor zorg (ondersteunende) systemen.
  • Iemand die 4 of 5 dagen per week beschikbaar is voor de tijdsduur van 6 maanden (exacte start- en einddata evenals de duur zijn bespreekbaar).
  • Een stagiaire die een duidelijke motivatie schrijft waardoor wij nieuwsgierig worden naar jou!

In het kort over ons

Bij Medicinfo zorgen we ervoor dat mensen zoveel mogelijk grip houden op hun eigen gezondheid. Medicinfo biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen met vragen over de gezondheid van henzelf of hun naasten. Wij ondersteunen mensen gedurende het gehele zorgtraject én daarbuiten: van het zoeken naar informatie bij de eerste klacht tot aan het optimaal leven met een chronische aandoening. Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Met als doel mensen inzicht en ondersteuning te geven om zelf meer regie te krijgen over hun gezondheid.

Medicinfo heeft al 20 jaar ervaring met het beantwoorden van gezondheidsvragen via digitale kanalen. Jaarlijks worden meer dan 50.000 mensen begeleid. Met diensten zoals App de Dokter en De Vakantiedokter worden mensen door verpleegkundigen en achterwachthuisartsen van Medicinfo geadviseerd met zelfzorgadviezen. Indien nodig wordt een consult met een van onze Online huisartsen gepland of vindt doorverwijzing naar de reguliere zorg plaats.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV z.s.m. naar werken@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces? Peer Gruijters, teamleider Softwareontwikkeling en Beheer, helpt je graag verder. Hij is bereikbaar via peer.gruijters@medicinfo.nl.

Solliciteer nu


Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief