Vacature Directeur2019-04-16T13:36:52+02:00
Terug naar vacature overzicht

Directeur (32-36 uur)

Bij Medicinfo zorgen we ervoor dat mensen zoveel mogelijk grip houden over hun eigen gezondheid. Ben jij die energieke leider die Medicinfo verder laat groeien?

De organisatie

Medicinfo biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen met vragen over de gezondheid van henzelf of hun naasten. Wij ondersteunen mensen gedurende het gehele zorgtraject én daarbuiten: van het zoeken naar informatie bij de eerste klacht tot aan het optimaal leven met een chronische aandoening. Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Met als doel mensen inzicht en ondersteuning te geven om zelf meer regie te krijgen over hun gezondheid.

De functie

Medicinfo staat aan de vooravond van verdere groei. Na de strategische heroriëntatie die het afgelopen jaar succesvol is afgerond, is het nu de tijd om verdere groei te gaan realiseren. We zijn op zoek naar de energieke leider, met veel marketing en sales capaciteiten, die in staat is de huidige organisatie verder uit te bouwen en met nieuwe én bestaande klanten nieuwe diensten ontwikkelt.

Medicinfo is een organisatie met 35 medewerkers, van verpleegkundigen, artsen, IT-ers tot productontwikkelaars. We zijn op zoek naar een directeur met een hands-on-mentaliteit die als boegbeeld van de organisatie sturing gaat geven aan de verdere groei. Een doortastende persoonlijkheid die de mensen in de organisatie aanstuurt op basis van vertrouwen, resultaten en verantwoordelijkheden. Bovendien weet de directeur klanten, stakeholders en medewerkers te binden.

Een echte ondernemer, die kansen ziet en realiseert voor de organisatie. Dat betekent dat hij/zij veel kennis en ervaring meeneemt op het gebied van marketing en sales en heel goed snapt hoe inzet van online dienstverlening en nieuwe technologieën zoals AI, de organisatie verder kan laten groeien. Uiteraard heeft de directeur die we zoeken een goed ontwikkeld strategisch en analytisch inzicht en weet dit in te zetten voor “buy and build” strategieën.

De resultaten die Medicinfo over 3 jaar bereikt wil hebben onder leiding van de nieuwe directeur:

  • Medicinfo wordt landelijk gezien als expert voor persoonlijke begeleidingsdiensten
  • Uitgebreid portfolio van laagdrempelig bereikbare, kwalitatief goede persoonlijke begeleidingsdiensten met zeer tevreden klanten en eindgebruikers
  • Bewezen bijdrage leveren aan bereikbare, kwalitatief goede toekomstbestendige zorg

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is passend bij de zwaarte van de functie.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk 30 april 2019 naar Angelique.bonte@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Bonte, directeur via Angelique.bonte@medicinfo.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu


Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief