Terug naar vacature overzicht

Verpleegkundige Medisch Contact Centrum – parttime

Wanneer moet ik naar de huisarts bij griep? Mijn kindje heeft koorts, ik maak me zorgen, wat moet ik doen? Hoe kan ik het beste het ‘lastige’ gesprek met mijn (huis)arts aangaan? Ik ben mijn anticonceptiepil vergeten, wat nu? Hoe vind ik een goede balans in mijn werk-privé en mantelzorgtaken voor mijn dementerende moeder?

Wil jij jouw verpleegkundige kennis en goede communicatieve skills inzetten om mensen grip te geven op hun gezondheid? Dan ben je een prima aanvulling voor ons team van Verpleegkundigen op het Medisch Contact Centrum van Medicinfo!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als verpleegkundige van het MCC beantwoord je vragen en geef je advies aan klanten van verschillende zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Je biedt begeleiding aan iedereen met vragen over gezondheid, van henzelf of hun naasten. Altijd vanuit een persoonlijke benadering, met als doel mensen inzicht en ondersteuning te geven om zelf meet regie te krijgen over hun gezondheid. De klantvragen zijn zeer divers en gaan over medische klachten, twijfels en/of onzekerheden op het gebied van lichamelijke, mentale of sociale gezondheid. Je werkt in een fijn team van verpleegkundigen en werkt nauw samen met artsen en specialisten. De persoonlijke adviesgesprekken worden gevoerd via verschillende kanalen zoals app, telefonie en e-mail.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een HBO-V diploma en je bent BIG geregistreerd. Je hebt recente werkervaring als verpleegkundige.
  • Je hebt ervaring met triëren via de NHG-triage wijzer of NTS.
  • Contactueel en communicatief ben je sterk. Je hebt een uitstekend inlevingsvermogen en bent klachtgericht, met oog voor resultaat.
  • Je bent handig met computer en systemen, kunt goed en snel schakelen, overziet werkaanbod, bent goed georganiseerd en stressbestendig, ervaring in een medisch callcenter is een pre.
  • Je bent bereid flexibel te werken binnen de openingstijden van het MCC (doordeweeks van 7 tot 23 uur en weekenden & feestdagen van 9 tot 21 uur).
  • Je bent leergierig, collegiaal, zelfstandig en werkt graag in teamverband.

Wat biedt Medicinfo jou?

  • Een dynamisch en afwisselende functie op het MCC met korte lijnen en open en informele communicatie met collega’s.
  • Een fijn team met enthousiaste en betrokken collega’s met ruimte voor ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid.
  • Een prima marktconform salaris op basis van een tijdelijk contract via een payroll organisatie met arbeidsvoorwaarden van Medicinfo.
  • Een flexibele arbeidsduur variërend tussen 16 en 28 uur per week.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met motivatie en CV z.s.m. naar werken@medicinfo.nl of solliciteer via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Claudia Coenen op 013 – 594 21 55.

Solliciteer nu


Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief