Terug naar actueel overzicht

Webinar ‘Hoe houd je zorg op afstand persoonlijk?’

Bekijk webinar over de succesfactoren bij zorg op afstand diensten

Om een goede en persoonlijke zorg op afstand te bieden zijn twee succesfactoren onlosmakelijk met elkaar verbonden: een goed totaalconcept en een persoonlijke benadering. Vanuit de ervaringen van Medicinfo met diverse e-health toepassingen vertellen we in dit webinar in minder dan een half uur wat een goed totaalconcept maakt en hoe je, ook al is het op afstand, door een persoonlijke benadering toch dichtbij de patiënt kan staan.

E-health oplossingen die in het webinar worden besproken zijn onder andere: gezondheidslijnen en gezondheids apps als “App de Vakantiedokter” en een dienst waarbij medisch specialisten op afstand patiënten helpen die met vragen zijn blijven zitten na een bezoek aan hun eigen specialist.

We bespreken wie er vooral gebruik maken van deze diensten, via welke (online) kanalen en met wat voor vragen patiënten onze verpleegkundigen en specialisten benaderen. Ook de lessen die we daarbij hebben geleerd komen aan bod: waar kan je mensen op afstand mee helpen en waarmee niet? Hoe zorg je dat mensen er ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken en dat ze de juiste verwachtingen hebben van een dienst. De kritische vragen gaan we ook niet uit de weg: ga je met dit soort diensten niet op de stoel van de zorgverleners zitten en dragen deze diensten wel bij aan een daadwerkelijke vermindering van het zorggebruik?

Huisarts Jacqui van Kemenade, tevens betrokken bij de ontwikkeling van de diensten van Medicinfo en Jasper van Bladel, product manager bij Medicinfo zijn de sprekers van dit webinar.

Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief