Terug naar diensten overzicht

Zorgwebinars

Persoonlijke hulp op afstand

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers organiseert Medicinfo webinars gericht op een specifieke doelgroep, zoals mantelzorgers. De zorgwebinars worden uitgezonden vanuit een professionele studio onder begeleiding van een ervaren presentator. De sprekers tijdens de webinars zijn deskundige zorgverleners en vaak mensen met persoonlijke ervaringen op het specifieke gebied.

Uniek aan deze webinars is dat de kijkers tijdens het webinar via een ‘live chat’ vragen kunnen stellen aan het Medicinfo team van deskundigen. Kijkers stellen daarbij vragen over wat de onderwerpen in het webinar betekenen in hun persoonlijke situatie. De zorgwebinars krijgen een zeer hoge waardering van de kijkers en hebben een gunstig effect op uw NPS score.

Voordelen voor uw klanten

Uw klanten krijgen via de Medicinfo zorgwebinars informatie over een thema dat hen aan het hart gaat en kunnen via de live chat direct vragen stellen aan een deskundige. Zo is zorg op afstand echt dichtbij.

Voordelen voor u

Grote impact, kleine moeite: met een zorgwebinar bereikt u op eenvoudige en effectieve wijze een groot publiek. Bovendien kunt u de content op meerdere momenten opnieuw delen via uw communicatiekanalen. Medicinfo neemt de volledige organisatie van het zorgwebinar uit handen en zorgt ervoor dat uw klanten op de beste manier geholpen worden.

Uw klanten kunnen het webinar volgen vanuit hun eigen omgeving en tegelijkertijd toch persoonlijke vragen stellen via de live chat: deze laagdrempelige manier van communiceren heeft een positief effect op de tevredenheid van uw klant.

Thema’s

Medicinfo heeft in samenwerking met opdrachtgevers verschillende thema’s in haar zorgwebinars behandeld, zoals:

Dementie
De Dementie webinars zijn gericht op de naasten van mensen met dementie. Zij krijgen hulp wanneer een partner of familielid dementie heeft.

Consultvoorbereiding
Deze webinars richten zich op een bredere doelgroep en hebben als doel om mensen te leren hoe zij zich optimaal kunnen voorbereiden op een gesprek bij een arts of specialist.

Mantelzorg
Mantelzorg is een thema waar veel mensen mee te maken hebben. In deze webinars krijgen mantelzorgers steun bij zowel het combineren van hun zorgtaken als bij de emoties die in deze situatie veel voorkomen.

“Ik ga de tips over consultvoorbereiding zeker gebruiken. Het geeft meer houvast en zekerheid over mijn eigen rol. Bijzonder om te zien dat een operatie niet de enige mogelijkheid is. Wat moeilijk blijft is omgaan met mijn emoties en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen behandeling. Aangeven wat ik voel bij een gesprek is ook een hele goeie tip. Een briefje met controle vragen bij me hebben zal zeker helpen.”

Meer weten over zorgwebinars?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen
Contact

Wellicht ook interessant

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact opnemen met Medicinfo

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg
013 – 594 21 55
info@medicinfo.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief